Irlanti.org on täysin suomalainen sivusto ja juuri suomalaiselle matkailijalle – edes virtuaalisellaiselle – kirjoitettu. Sitä ei ole käännetty mistään ulkomaisesta sivustosta, vaan artikkelit ovat huolellista käsityötä, joiden tiedot on kerätty eri puolilta ”maailman kahdeksasta ihmettä”, eli Internettiä. Olemme pyrkineet tarkistamaan tietojen todenperäisyyden ja käyttäneet lähteinä etenkin itse irlantilaisten tarjoamia tietoja.

Tarkoituksenamme on esitellä smaragdisaaren historiaa ja nykypäivää, ja sen tarjoamia iloja. Emme ole rajoittuneet vain Irlannin tasavallan eli Éiren, antiin, vaan kirjoitamme myös Pohjois-Irlannin alueesta. Kullakin Irlannin kolkalla on oma viehätyksensä ja omat erikoisuutensa, niin maisemien, nähtävyyksien kuin makujensa puolesta.

Monet suomalaiset tuntevat vain Dublinin ja sen naapuruston, jossa kieltämättä sijaitseekin suuri osa salaperäisen druidisaaren kohokohdista. Irlanti on kuitenkin paljon muutakin kuin Dublinin alue, ja olemme ottaneet tehtäväksemme kuljettaa lukijamme maan jokaiselle nurkalle. Jos sinulle joskus elämäsi aikana tarjoutuu mahdollisuus loikata lentokoneeseen ja lähteä tutkimusmatkalle Irlannin vehreisiin maisemmin, voit toivottavasti käyttää artikkeleitamme apuna oman kohdelistasi luomisessa.

Jokainen sivuillemme ”eksynyt” lukija on tervetullut jättämään kommenttinsa, kertovat ne sitten omista Irlanti-kokemuksista tai kritisoivat kirjoituksiamme. Kysymykset ovat luonnollisesti nekin tervetulleita, ja voivat saada vilkasta keskustelua aikaan.

Alkakoon salaperäisen Irlannin tutkimusretkemme! Fáilte eli tervetuloa mukaan…


Kommentit

Meistä — 1 kommentti

  1. Asiallinen ja huolella koottu tietopaketti kaikesta Irlantiin liittyvästä, jolla pääsee suunnittelun ja lomanvieton alkuun! Etenkin tykkäsin tuosta kulttuurista kertovasta sivusta, josta sai todella hyvän kuvan irlantilaisen kulttuuriskaalan laajuudesta ja maan tarjonnasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>